En esta página utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso y nuestra política de cookies.OK | Más información
cat | cas
Seguiu-nos en
Casal Cultural de Mollet del Vallès

Programació Altres


EDITORIAL: Un Casal segur i acollidor

El dia 10 de març d’enguany Salut ens comunicava que un dels nostres socis, usuari de la Sala, havia donat positiu per COVID. El mateix dia el Casal va tancar portes i varen suspendre totes les activitats. Gràcies a la feina de les nostres treballadores es va conferir una llista de persones sòcies usuàries habituals de la Sala. Aquestes persones i el personal del Casal es van confinar i Salut els va fer seguiment durant 14 dies.

Des del Casal hem fet un seguiment telefònic dels nostres socis, trucant per interessar-nos, i hem de dir que afortunadament els contagis de COVID entre les nostres socies ha estat molt petit: 19 en total i la gran majoria d’aquestes persones recuperades, sobre un total de 1300 socis. Des del Casal volem transmetre el nostre condol a les famílies dels socis que han traspassat i que per la situació de la pandèmia i confinament no han pogut tenir un comiat com tots voldríem.

Una vegada la situació ho va permetre, el Casal es va posar en marxa: enviant mascaretes als socis, posant en marxa al mes de Juny al Jardinet els tallers, i finalment obrint l’1 de Juliol la Sala d’actes, tal com es va informar a totes les sòcies.

Per fer un Casal segur i acollidor hem pres les següents decisions:

- Tot el personal del Casal s’ha fet el test de COVID.

-Adquirir una màquina purificadora d’aire i germicida, com la que es fan servir als quiròfans dels hospitals. Aquest aparell ja fa la seva feina des del mes de juliol i al ser mòbil es pot fer servir a altres sales del Casal.


-Instal·lar gel hidroalcohòlic als accessos de les sales. És obligatori el seu ús. Incrementar la neteja de les sales, taules, cadires, etc.

-Es prendrà la temperatura a totes les persones que accedeixin al Casal. Amb 37,5 graus de temperatura no es podrà accedir al Casal.

-Limitar l’aforament de la sala per tal de mantenir les distancies. Totes les persones que accedeixin seran anotades a un llistat per tal de poder fer un seguiment sanitari si fos el cas.

-Obligatorietat de portar la mascareta.

-I aquelles mesures que les Autoritats ens vagin demanant.


Aquesta situació ens obliga a tots a treballar per protegir-nos uns als altres, a no tenir por però alhora ser prudents, i entendre que totes les coses que fèiem abans no es podran fer de la mateixa manera.

Hem treballat per fer el màxim d’activitats pels propers mesos; L’Arlequí, una aposta pel teatre de carrer i de qualitat, malauradament no ha estat possible tirar-ho endavant; tallers al Jardinet i al Casal, Teatre al Jardinet, sortides i conferències, etc.

Us convidem a participar l’11 de Setembre, amb les mesures que s’estableixin, als actes que es convoquin en defensa dels drets i llibertats de Catalunya, i per la llibertat dels presos polítics.

Us fem una crida a què vingueu al Casal, que participeu de les nostres propostes, que convideu als vostres coneguts i familiars a fer-se socis del Casal, un projecte de Cultura, de trobada, de fer Mollet.


Compartir
© 2011-2021 - El Casal, Rambla Balmes 2 08100 Mollet del Vallès | Telèfon i Fax secretaria: 93 593 11 74 - 690 216 302 |
email: secretariat.elcasal@gmail.com